Картите Таро препоръчват през седмицата от 14 до 20 февруари

...
Картите Таро препоръчват през седмицата от 14 до 20 февруари
Коментари Харесай

Карта Таро за седмицата 14 - 20 февруари

Картите Таро предлагат през седмицата от 14 до 20 февруари да се посветите на осъществяването на значими за вас задания. 

Понеделник - Десетка мечове

Това е денят, в който ще би трябвало да извършите избор и да се отървете от ненужното. Вероятно ще ви е мъчно да се откажете от връзките си с даден човек, само че запомнете, че краят на проблемите и страданието ви е напълно близо.

Вторник - Асо жезли

След като сте получили знак или опция от ориста, не го пропускайте, даже и в случай че на пръв взор това е обвързвано с риск. Не вярвайте на оферти и обещания, които може да се окажат мимолетни. Може би ще получите предложение за работа или за вълнуваща среща.

Сряда - Петица мечове

Спрете да бездействате: по-добре е да загубите с достолепие, в сравнение с да се откажете без борба. Не се забърквайте в съмнителни проблеми и планове. Ако този път сте подготвени да отстоявате възгледите си, може би в бъдеще ориста ще ви пощади от сходни обстановки.

Четвъртък - Десетка чаши

Днес ще имате причина да се радвате. Може би мотивът за това ще е сполучливо завършен план или среща с приятни хора. Възможно е тя да сложи началото на нова обич или другарство. 

Петък - Десетка пентакли

Денят ще ви даде опция да сключите преференциални покупко-продажби. Наслаждавайте се на триумфа си. Не се поддавайте на мрачни мисли.

Събота – Деветка жезли

Не се отпускайте и не проявявайте уязвимост в непредвидени обстановки, които не са изключени през този ден. Не се затваряйте в себе си и се пазете от спорове. 

Неделя – Асо пентакли

През този ден вдъхновението ще ви споходи изцяло ненадейно. Обнадеждаващото начало на нещо ново може да ви даде сили да продължите самоуверено напред. Воля и непоклатима увереност ще ви съпътстват през целия ден.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР