Картите Таро обещават месец на преоткриване за Овена. През последния

...
Картите Таро обещават месец на преоткриване за Овена. През последния
Коментари Харесай

Таро хороскоп за Овен за декември

Картите Таро дават обещание месец на преоткриване за Овена. През последния месец от годината тази зодия ще успее да предефинира доста от възгледите си за живота. Ще стартират значими промени. Вероятно фамилията на Овена няма да ги одобри.
Периодът е удобен за възстановяване на финансовото положение. Доходите на Овена ще се усилят доста.
Общо 4 таро карти ще окажат въздействие върху ориста на Овена през декември.
 Таро хороскоп за всички зодии до КРАЯ на ноември Таро хороскоп за всички зодии до КРАЯ на ноември
Известната астроложка Анджела Пърл е спечелила доверието на милиони хора по света. Нейните прогнози, свързани с мистичните карти Таро,...
Обща прогноза: Четири чаши (обърнати)
Значението на тази карта е много забавно. Обърната позиция значи, че човек внезапно ревизира възгледите си за живота. Това се случва толкоз бързо, че новите усещания го гълтам стремително.
" Бързай стремително " тъкмо този израз разказва най-добре случая. В един миг внезапно човек осъзнава, че пропуща доста благоприятни условия. И внезапно той стартира да граби доста от живота, пробвайки се да вземе всичко, което е пропуснал.

Любов и взаимоотношения: Императрица Таро (изправена позиция)
 Коя карта Таро дава отговор на зодията ти Коя карта Таро дава отговор на зодията ти
Всяка ръка карти Таро би трябвало да се преглежда като роман в картини, комикс с основни герои. И въпреки множеството от тези карти да изобразява...
Правата карта значи, че в бъдеще се задават удобни благоприятни условия. Такъв съюз освен ще даде плод (духовно развиване, раждане на дете), само че ще бъде и съразмерен и повсеместен. Този тип обич е зряла и сътрудниците ще се поддържат взаимно. Такава обич може да се характеризира по следния метод: това са земни и същински усеща.
Финанси и кариера: Десет чаши (обърнати)
Тази карта дава обещание, че финансовото положение на човек е извънредно несигурно. Причината може да се крие в това, че той не харчи нито стотинка за себе си, давайки всичко за фамилията си или в неналичието на упоритост за развиване от негова страна.
Здраве: Двойка пентакли (изправено положение)
Картата споделя, че сте в положително здраве и ви дава обещание положително въодушевление и прилив на жизнеспособност. Ако имате здравословни проблеми, явно успявате да водите пълностоен живот. Препоръчително е в бъдеще да не правите дейности, за които може да съжалявате. В случай на утежняване на здравословното ви положение неотложно да се консултирайте с доктор.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР