Карта на деня – Асо пентакли. Тази карта означава възможности за ...

Карта на деня – Асо пентакли.
Тази карта означава възможности за

Таро карта за 25 ноември

Карта на деня – Асо пентакли.

Тази карта значи благоприятни условия за кариера, печалба на пари, положително здраве и възобновена позитивна енергия. Както при всички аса, тази карта е цялостна с капацитет, само че от вас зависи какво ще извършите с нея и по какъв начин ще култивирате това, което ви се предлага. Това е опцията, която предвещава време на обилие, тъй че дръжте очите си отворени за шанса да деянията това, което желаете.

Съвет за деня – Четворка жезли.

Идеите, пристрастеностите или вдъхновенията, които сте имали, се трансформират в нещо осезаемо или съответно и към този момент можете да започнете да надграждате проектите си. Добри партньорства, проявяване на фантазии. Днес сте в естетика да се чувствате радостни и да имате какво да празнувате.

В работата: Днес е добър ден за бизнес инвестиция, може да имате непредвидена печалба, предложение за работа, положително и положително въодушевление или даже да спечелите от лотарията.

За влюбените и фамилните : Много добър ден за тези, които са в партньорство. Може да изгладите някакви несъгласия, да усетите наслада и благополучие. Да празнувате живота и неговото изобилие.

Автор: Венета Евтимова

е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от претекстовете, които ни въодушевяват, от границите, които си слагаме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един трогателен път за нахлуване в дебрите на душата и стартира да учи символиката на картите и методите за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – положителното и неприятното, триумфите и паденията, и като че ли отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените стремежи на индивида.

Венета ще тегли композиция от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Източник: az-jenata.bg