Каролин Харц има тяло на моделка от световна величина, а

...
Каролин Харц има тяло на моделка от световна величина, а
Коментари Харесай

Австралийка на 70 години заби всички с тялото си и каза тайната на красотата си

Каролин Харц има тяло на моделка от международна големина, а за кожата ѝ милиони дами с десетилетия по-млади от нея биха дали благо и драго. Живеещата в Пърт майка на три деца неотдавна разкри пред FEMAIL тайната на своята хубост и безконечна младост, написа " Дейли мейл ". „ Много дами, навършили 50 години, си мислят, че да се поддържат в прилична форма е невероятно. Дори съм говорила с дами, които нямат 50 години, родили деца, които си мислят, че няма по какъв начин да си върнат формата”.

И това е доста забавно - Вредата от непастьоризираните артикули! Четете още забавни вести за вашето здраве на най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to

Харц е на 70 години. По думите ѝ, за нея може „ да е малко по-трудно” да поддържа форма по отношение на дамите на 40 години, само че „ това към момента е допустимо, в случай че в действителност положиш усилия”. „ Знаем, че нашият метаболизъм се забавя с възрастта, само че това значи, че просто би трябвало да упражняваме повече надзор и да вършим здравословни избори, както и да поставяме малко повече старания. Мисля, че е доста значимо да се внимава какъв тип храна се приема, както и какво количество. Правилното хранене е доста огромен фактор. Безразборното хранене може да докара до безсмислено надебеляване. Винаги споделям на моите клиенти: вкусете и се насладете на всяка хапка... това ще ви помогне да се храните по-бавно и е по-малко евентуално да преядете ”, споделя тя.

Харц споделя, че първите две стъпки, които дамите би трябвало подхващат, е да трансформират своето отношение към здравословния метод на живот и храненето. „ Аз съм оптимист постоянно, когато пред мен се изправи някакво предизвикателство. Научила съм се постоянно да мисля положително. Така съм се възпитала, че да помня, че чашата е постоянно на половина цялостна... А когато става дума за храната, аз даже не си и помислям за захар”, споделя дамата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР