Кармен Смит, от Пасадена, Калифорния, развива лимфедем като дете, която

...
Кармен Смит, от Пасадена, Калифорния, развива лимфедем като дете, която
Коментари Харесай

Plus size мацка по бельо: Дебелите ми крака не ме спират да съм секси

Кармен Смит, от Пасадена, Калифорния, развива лимфедем като дете, която предизвиква доста отичане на краката, глезените и колената й.Въпреки мъчителното съзнание за тялото си, 30-годишната жена се е научила да обича своята уникалност и да споделя пътуванията си със своите 48 000 почитатели в Instagram, написа " ДейлиСтар ".

Лимфедемът най-често се следи след дисекция на лимфните възли, хирургия и / или лъчева терапия, само че може да бъде наследена или породена от увреждане на лимфните съдове. При зашеметяващата брюнетка тя наследява положението като малко дете.


" Майка ми ми споделя, че съм била на три, когато видя, че нещо се случва. Много се оплаквах, че ме болят краката. Тя ме заведе на доктор и ме диагностицираха с лимфедем, като обявиха, че най-вероятно съм се родила без някои от моите лимфни възли ", споделя Кармен.



Нещата с всяка година ставали по-зле и по-зле, само че с времето тя се научила да се приема такава, каквато е.



На фотосите си Кармен постоянно театралничи с безмълвна голота и обичаното си долни дрехи, което притегля мнения от други дами, чиито сътрудници в никакъв случай не биха им разрешили да покажат своето тяло на обществено място.

Нейният другар, 43-годишният Кахари Джумал, има ясно обръщение към тях. Той споделя: " Не бъди несигурна. Ти правиш избора. Ти си стара жена ".


Двойката се срещнала за първи път, до момента в който работели дружно.

Кахари прибавя: " Тя се разхождаше и първото нещо, което забелязах, до момента в който вървеше, беше нейният растеж. И аз си помислих: " О, уау! Еха! Всичко, което можех да кажа, беше уау. Изглеждаше добре. Това беше първото ми усещане за Кармен ".

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР