Карловец става заместник-министър на културата. Доц. д-р Пламен Славов е

...
Карловец става заместник-министър на културата. Доц. д-р Пламен Славов е
Коментари Харесай

Карловецът Пламен Славов става заместник-министър на култура...

Карловец става заместник-министър на културата. Доц. доктор Пламен Славов е едно от емблематичните лица на града на Апостола - историк, политик и държавник, който е с неоспорим престиж.

Той е историк, ученик на Великотърновския университет „ Св. св. Кирил и Методий “ От 2005 година е учител във философско-историческия факултет на Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “, там е доцент по история на религиите, също така е доцент по национална сигурност във Висшето учебно заведение по стопанска система и сигурност в Пловдив. Автор е на две монографии за поклонничеството в православието и исляма и на изявления за етнорелигиозните връзки в България и взаимоотношенията сред българската страна и вероизповеданията в страната.

Пламен Славов бе депутат в 38-то, 40-то и 42-рото Народно заседание от Коалиция за България. В другите мандати е бил член на парламентарните комисии по образованието и науката и по правата на индивида и вероизповеданията, както и ръководител на комисията по вероизповеданията и парламентарната нравственос.

Пламен Славов бе заместник-кмет на Карлово, ръководител на Общинския съвет, както и общински консултант в няколко мандата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР