Карло Анчелоти заяви, че Шампионската лига му липсва и възможността

...
Карло Анчелоти заяви, че Шампионската лига му липсва и възможността
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Мислите за ШЛ ме мотивират

Карло Анчелоти съобщи, че Шампионската лига му липсва и опцията да се завърне в най-престижния клубен шампионат с тим от ранга на Евертън го стимулира. За момента "карамелите " са шести в класирането с 32 точки и единствено две по-малко от градския противник Ливърпул, който заема последната четвърта квота.

"Обичам Шампионската лига. Това е най-хубавият шампионат в света и както споделих и в първото ми изявление в Евертън, за мен той е най-голямата мотивация. Искам да класирам тима и това е главната ни цел - да попаднем в топ 4. Следващите ни два мача са домашен и ще забележим къде се намираме след уикенда ", сподели Анчелоти.

"Висшата лига е пъклен оспорвана през този сезон. Има доста тимове като нас - примерно Уест Хем и Саутхемптън, които не са привикнали да бъдат регулярно в топ 6. За тези тимове е доста прелестно да бъдат около богатите ".

function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР