Карио ООД, лидер в дистрибуцията на автомобилни консумативи, аксесоари и

...
Карио ООД, лидер в дистрибуцията на автомобилни консумативи, аксесоари и
Коментари Харесай

Карио ООД интегрира иновативното Soft1 ERP&CRM решение, за да подобри своите бизнес процеси

Карио ООД, водач в дистрибуцията на автомобилни консумативи, аксесоари и аварийни елементи, избра новаторските ERP и CRM решения на (част от Olympia Group), с цел да усъвършенства своите бизнес процеси. Карио ООД в група с още над 10 компании, измежду които Кале ЕООД, Кале ауто ООД, Примотек ООД и други, е формален дистрибутор на Тоуота и Lexus, както и притежател на националната веригата автосервизи AutoBOX.

С интеграцията на Soft1 ERP&CRM и с помощта на модула " Multy company ", групата от компании съумява да сплоти процесите на всички компании в единна платформа, която разрешава по-ефективно и автоматизирано ръководство на ежедневните дилемите, като в това време икономисва скъпи финансови и времеви запаси.

През 2020 година Карио ООД взема решение, че е време да размени остарялата си софтуерна стратегия, която не дава отговор на условията на българското законодателство и не предлага мобилна версия или CRM решения.

Ключово преимущество на Soft1 пред други софтуерни артикули, е опцията да обезпечи следене и надзор на придвижването на стоковите и парични потоци. Това са присъщите на всеки търговски бизнес функционалности по ръководството на доставки и продажби, финансова отчетност, ръководство на връзките с клиенти и снабдители, информации и интелигентни бизнес разбори.

Soft1 ERP&CRM обезпечава на Карио ООД автоматизиран продан на данни в действително време сред всички звена, в това число онлайн магазина и B2B платформата на компанията.

С новаторското решение Soft1 Карио ООД съумява да прави елементарно, бързо и вярно обмисляне и бюджетиране на приходите и разноските, като по този метод понижава своите загуби, в това число и такива, генерирани от погрешен мениджмънт на стоковите единици.

Освен подобряването и автоматизацията на своите бизнес процеси и действия, Карио ООД високо цени, че технологиите, които стоят в основата на Soft1, доста спомагат за предотвратяването на допускане на неточности и злоупотреби и за взимането на навременни и верни управнически решения.

В допълнение, чиновниците на компанията и нейната огромна мрежа от сътрудници показват голямо задоволство от взаимната работа с екипа на и акцентират удобството на новаторския потребителски интерфейс, който работи безпроблемно на всяко устройство - настолен компютър, преносим компютър, таблет или телефон, споделя Динко Ангелов, систематичен админ в Карио ООД.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР