Карина Караньотова избра родното Черноморие за лятната си почивка, но

...
Карина Караньотова избра родното Черноморие за лятната си почивка, но
Коментари Харесай

Чаровна репортерка от БНТ съжали жестоко, че е избрала да почива на родното море

 Карина Караньотова избра родното Черноморие за лятната си отмора, само че още в първите дни претърпя нещо извънредно, което вгорчи настроението й за дни напред.

Дъщерята на Ивайло Караньотов е била грубо ограбена измежду бял ден, до момента в който е била на плажа дружно с детето си, а закононарушението е изключително безочливо, излиза наяве от поста на хубавицата в обществените мрежи.

" Супер е да дойдеш на българското черноморие и още на първия ден да ти откраднат портмонето от маса на плажа, с 350 лева.и всички карти! От чанта цялостна с детски играчки ", написа Карина, която още в края на юни се похвали, че отива на морски релакс в региона на Лозенец и Оазис.

Пред ШОУ Блиц чаровната кореспондентка разкри, че още няма развиване по престъпния случай и причинителите не са хванати. Всеки миг тя чака да разбере дали е юридически опит за изтегляне на пари от банковите й карти.

Заради кражбата Караньотова не могла да заплати сметката си в заведение в Лозенец. След това е подала тъжба в Районното в Царево, обслужващо курорта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР