Кариерният уебсайт анализира мненията на около 10 милиона работници в

...
Кариерният уебсайт анализира мненията на около 10 милиона работници в
Коментари Харесай

Топ 25 на големите компании в света, които плащат най-добре на своите служители

Кариерният уеб страница проучва мненията на към 10 милиона служащи в Съединени американски щати, с цел да разбере кои компании заплащат добре на своите чиновници.

Неведнъж на ярко са излизали данни за заплатите на служащи във огромни компании като Фейсбук и Гугъл да вземем за пример. Някои от цифрите са в действителност впечатляващи, други - не чак толкоз, само че какво мислят чиновниците и удовлетворени ли са от заплатите си?

Сред въпросите, задавани в изследването са " Смятате ли, че ви заплащат заслужено? " и " Колко постоянно получавате покачване? ".

Ето най-хубавите 25 огромни работодатели, чиито чиновници декларират, че се усещат добре по отношение на заплащането си.

25.Luxoft е ИТ компания, която работи в международен мащаб. Предоставя разработка на програмен продукт, продуктово инженерство и консултантски услуги.

24.GitLab е платформа на DevOps, построена в началото от приложение за всички стадии от виталния цикъл на DevOps. Работи в областта на Информационните технологии и услуги.

23.Medela - компанията, която дава на майките и експертите помпи за кърма, поддръжка и информация.

22.Insight Global - водач в ИТ промишлеността, счетоводство и финанси, инженеринг и държавни чиновници и други

21.Trimble създава софтуерни решения за позициониране за сфери като строителство, селско стопанство, социална сигурност, както и услуги по картографиране.

20.Workfront е софтуерна компания, основана в Lehi, Юта, която създава уеб-базиран програмен продукт за ръководство и планове, който включва ръководство на работата на предприятия, следене на проблеми, следене на времето за ръководство на документи и ръководство на портфолио

19. Qualtrics е американска компания за ръководство, учредена през 2002 година от Скот М. Смит, Райън Смит, Джаред Смит и Стюарт Оргил. Qualtrics предлага абонаментна софтуерна платформа.

18.Bell Aircraft Corporation е производител на самолети в Съединените щати, Известна е със строителството на няколко вида изтребители за Втората международна война, само че най-много с Bell X-1, първият свръхзвуков аероплан, както и с създаването и производството на доста значими цивилен и военни хеликоптери.

17.Sage е компания, която създава и предлага на пазара счетоводен програмен продукт за дребни и междинни предприятия.

16.T-Mobile е компания, предлагаща телекомуникационни услуги, дейна в Чешката република, Холандия, Полша и Съединени американски щати.
 Какви заплати взимат чиновниците във Фейсбук?
Какви заплати взимат чиновниците във Фейсбук?

Някои от тях имат забележителни приходи

15.Verizon Wireless е американска телекомуникационна компания.

14.LinkedIn е професионална платформа, която обезпечава на своите членове да основават бизнес връзки, да търсят работни места и да намират евентуални клиенти.

13.Automatic Data Processing прочут като ADP, е американски снабдител на програмен продукт и услуги за ръководство на човешките запаси. ADP заплаща повече от 36 милиона служащи по целия свят и обслужва повече от 860 000 предприятия от дребния бизнес до световното дружество в 140 страни

12.Farmers Insurance е американска застрахователна група за коли, домове и дребни предприятия, а също по този начин дава и други артикули за застрахователни и финансови услуги.

11.Thomson Reuters Corporation е канадски мултинационален медиен конгломерат.

10.SBA Communications е самостоятелен притежател и оператор на безжична информационна инфраструктура, в това число кули, здания, покриви, разпределени антенни системи и дребни кафези.

9.Netflix е компания за стрийминг развлекателни услуги, която дава абонаментна услуга за стрийминг на филми и телевизионни серии от излъчвания.

8.Apple

7.RingCentral е обществено търгуван снабдител на основани на облак връзки и решения за съдействие за бизнеса. Компанията се счита за водач в унифицираните връзки като услуга във връзка с приходите и абонатните места.

6.UiPath е световна софтуерна компания, която създава платформа за автоматизация на роботизирани процеси

5. Amazon - водач в електронната търговия

4.Zoom Video Communications е американска компания, която дава услуги като видеоконферентна връзка и чатове

3.Microsoft - мултинационална софтуерна компания, която създава, създава, лицензира, поддържа и продава компютърен програмен продукт, потребителска електроника, лични компютри и свързани услуги.

2.Компанията Фейсбук

1.Корпорацията Google
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР