Кариерата на Цветелина Грахич рязко е поела в низходяща посока,

...
Кариерата на Цветелина Грахич рязко е поела в низходяща посока,
Коментари Харесай

Цветелина Грахич се топи като свещ! Певицата мизерства със 700 лева на месец

Кариерата на Цветелина Грахич внезапно е поела в низходяща посока, откогато се раздели със Слави Трифонов. В очакване на предложения за работа, тя е свалила хонорара си на едвам 700 лв., само че отново нямало кой знае какъв брой искащи да я слушат. Дори дуетът с гаджето й не съумял да провокира изключително огромен интерес към работата й, научи „ Таблоид”.

За момента Грахич има приблизително 3 участия месечно, а ползата към нея спада с всеки ден, в който не е в народен ефир. Сериозна заслуга за това има фактът, че като част от „ Ку-Ку Бенд” тя постоянно вървеше в комплект с сътрудника си Борис Солтарийски, а в този момент към този момент няма право да пее с него. Твърди се, че вместо 2 бона, колкото взимала, до момента в който била със Слави, към този момент желала по 700 лв., надявайки се, че по-ниската сума ще донесе повече предложения за работа. От тази промоция отново не губи, тъй като като неин началник Дългия е прибирал половината й хонорар. Сметките обаче се отежнявали от друго - с тях тя трябвало да заплаща на композитори, текстописци и студиа за звукозапис, да финансира клипове и не на последно място – да си купува театрално тоалети. В последна сметка разноските на певицата били много по-големи от преди и доста месеци излизала на алено.

За нейно отчаяние, даже след излизане на последното и парче поканите за участия напълно не са толкоз доста, колкото очаквала, тръгвайки си от „ Ку-Ку Бенд”.

Според хората в „ Ку-Ку Бенд”, Грахич най-вероятно ще бъде последвана от ориста на други техни колежки, напуснали групата и по този метод загробили кариерата си. Единствената някогашна изпълнителка на Трифонов, чиято кариера върви, е Алекс Раева. Но даже и нейните сполучливи изяви не са като певица, а като водеща.

Дали около напрежението от неналичието на работа и пари, само че Грахич напълно се е унищожила с диети и към този момент е като вейка. Певицата се топи като свещ, а кожата към корема й е почнала отчайващо да се сбръчква. Лицето й за в този момент било пожалено от този режим, само че това по-скоро се дължало на инжекциите с филъри, които певицата слагала в устните и челото си, с цел да резервира форма.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР