Кариерата ѝ включва работа в американските дипломатически мисии в Казахстан,

...
Кариерата ѝ включва работа в американските дипломатически мисии в Казахстан,
Коментари Харесай

Новият посланик на САЩ в Москва е експерт по азиатски диктатури

Кариерата ѝ включва работа в американските дипломатически задачи в Казахстан, Туркменистан, Афганистан и Пакистан, а от 2014 до 2017 година е „ вторият човек ” в посолството на Съединени американски щати в Москва, напомня The Moscow Times. Новата посланичка отлетя за Русия ден след срещата ѝ с съветския дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов.

Очаква се госпожа Трейси да съобщи акредитивните си писма " през ​​следващите дни " и да поеме отговорностите си " по-късно този месец ", заяви CNN, базирайки се на Държавния департамент на Съединени американски щати. Лин Трейси ще управлява американското посолство в Москва в един от най-трудните моменти за охладнелите двустранните връзки, които войната на Русия в Украйна сведе до най-ниската им точка. Дипломатически специалисти ги правят оценка като по-напрегнати даже от най-лошите години на Студената война.

Кремъл неведнъж заплашва западните съдружници на Киев поради доставките на оръжие, тъй че последното решение на администрацията на Белия дом да изпрати съвременни американски танкове Abrams в Украйна, ще усложни работата...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР