Карен Хатчатрян го раздава като много заможен мъж, но така

...
Карен Хатчатрян го раздава като много заможен мъж, но така
Коментари Харесай

Провал в тениса, провал в „черното тото“, провал във всичко! Златка Райкова си взе поредния неудачник в лицето на фалшивия богаташ Карен

Карен Хатчатрян го раздава като доста състоятелен мъж, само че по този начин и не се знае от кое място са парите му. Златка Райкова се хвана с него поради скъпите почивки и бижута, тъй като жена като нея единствено това я интересува, само че но се знае докога ще ги има тези пари арменецът, тъй като публично той няма по какъв начин да ги е изкарал.

Има клюки, че Карен произлиза от богат жанр, който има милиони. Ако е по този начин, за какво ще му би трябвало да се занимава с „ черно тото “. Преди време той се забърка в скандал и се разбра, че е взел участие в далавери в тениса.

Подобно на тенис кариерата му, и тотото му се провали, само че въпреки всичко може да е заделил някой различен милион от противозаконна активност. Физиономията му приказва „ лъжец “, само че Злати такива си ги харесва, тъй като тя самата няма нито морал, нито полезности.

Карен има публично записана компания, която афишира облага от към 2-3 хиляди лева на месец. Наскоро обаче той похарчи 1 млн. лева за два автомобила, единият от които подари на плеймейтката.

Как човек, който печели по 3 бона не месец, може да си разреши да пръска милиони за коли и почивки в Дубай, Малдивите и къде ли още не, остава мистерия. По всичко проличава, че или е подправен паралия, или се е забъркал в противозаконни схеми. И в двата случая не е за хвалене.

Златка попадна от един търтей на различен. Благой Георгиев след футбола не си мърдаше пръста и беше заседнал в задължения. Карен също не върви на работа. Засега го раздава паралия, само че докога ще може да залъгва другояче немного умната Златка Райкова?!

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР