Кърджали. С промените в Закона за туризма въвеждаме национален регистър

...
Кърджали. С промените в Закона за туризма въвеждаме национален регистър
Коментари Харесай

Министър Николина Ангелкова: Въвеждаме регистър на туристическите забележителности, фестивали и атракции и Фестивалът „Кърджали-Бъдеще с традиции“ ще бъде от първите включени в него

Кърджали. С измененията в Закона за туризма вкарваме народен указател на туристическите забележителности, фестивали и атракции и точно тази самодейност - Фестивалът „ Бъдеще с традиции-Кърджали “, на регионалния шеф Никола Чанев и с помощта на поддръжката на госпожа Караянчева, ще бъде една от първите, които ще бъдат включени в него. Това сподели министърът на туризма Николина Ангелкова при откриването на годишния есенен фестивал в Кърджали, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус “ . Тя добави още, че този фестивал се провежда всяка година, с цел да бъдат показани неповторимият обичай и просвета на Кърджали и това ще направи града още по-популярен и желан.
„ Искам да благодаря на госпожа Караянчева за това, че като се изключи че е патрон на днешния фестивал, и тазгодишната самодейност на Министерството на туризма също се организира под неин нейн патронаж и това събитие също е част от нея, и ние ще продължим да работим в посока да потвърдим, че Кърджали заслужава да бъде посетен. Кърджали заслужава да бъде забелязан. Източните Родопи са освен магия, само че те са едно благосъстояние, което всеки би трябвало да види. В умозаключение бих желала да завърша с мисълта на великия Иван Вазов: „ Който не е постил Източните Родопи, той не познава България “, сподели министърът на туризма Николина Ангелкова.
Дарина ДЕЕНИЧИНА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР