Карантината, която бе наложена заради разпространението на коронавируса, на някои

...
Карантината, която бе наложена заради разпространението на коронавируса, на някои
Коментари Харесай

Скандална семейна история насред карантината от коронавирус

Карантината, която бе наложена поради разпространяването на ковид, на някои двойки се отрази доста добре. Преди време от jenata.blitz.bg споделиха сензационни вести за секса по време на пандемията. Разкриха мнението и на сексолог, който сподели по какъв начин карантината въздейства на секс мераците.

Но има и двойки, при които самоизолирането единствено унищожи и без друго рухналите им връзки. Читателка на jenata.blitz.bg показа ужасната си фамилна история, която е достигнала своята точка на развиване точно по време на карантината.

„ През последните няколко години на брака ни имах чувството, че мъжът ми има извънбрачни връзки. Тези негови безконечни командировки, закъсненията му от работата, постоянните събирания с другари, които продължаваха до сутринта… всичко това ми подсказваше, че нещо не е наред.

Въпреки това аз го обичах. Не желаех да допускам, че това може да е истина. Самоубеждавах се, че просто преигравам.

Споделих с приятелката ми Наташа, че може би брачният партньор ми има държанка, само че тя ми сподели, че просто преигравам “, споделя читателката на jenata.blitz.bg , която показа историята си във фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки .

„ Преди седмици мъжът ми отиде на командировка в различен град в България. Трябваше да остане единствено за уикенда. В понеделник обаче ми се обади и сподели, че се постанова да се саморантинира, защото е имал контакт с болен сътрудник, който също е бил там. За благополучие неговият тест бил негативен, само че той ми сподели, че не смее да се прибере при мен и децата, защото ние сме астматици, а аз диабетичка “, спомня си читателката ни.

Съпруг видя жена си на СНИМКИ на Гугъл Maps и незабавно се разведе с нея

„ Градът, в който бе на командировка бе покрай родното му място и той сподели, че ще отиде при роднините си. На идващия ден му звънях, само че той не си подвигна телефона. Обадих се на майка му, с цел да видя по какъв начин е. Тогава от думите й разбрах, че той въобще не им се е обаждал и не е ходил при тях.

Звъннах и на шефа му, с цел да видя знае ли какво се случва с мъжа ми. Той стана много изненада – сподели, че не го е пращал на никаква командировка, а брачният партньор ми си е взел две седмици отпуска.

Как се е развила историята по-нататък ще научите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР