Карантината, която бе наложена заради разпространението на коронавируса, на някои

Карантината, която бе наложена заради разпространението на коронавируса, на някои ...

Скандална семейна история насред карантината от коронавирус.


Карантината, която бе наложена заради разпространението на коронавируса, на някои двойки се отрази много добре. Преди време от jenata.blitz.bg споделиха сензационни новини за секса по време на пандемията. Разкриха мнението и на сексолог, който каза как карантината влияе на секс мераците.

Но има и двойки, при които самоизолацията само разруши и бездруго рухналите им отношения. Читателка на jenata.blitz.bg сподели ужасната си семейна история, която е достигнала своята точка на развитие именно по време на карантината.

„През последните няколко години на брака ни имах усещането, че мъжът ми има извънбрачни връзки. Тези негови вечни командировки, закъсненията му от работата, редовните събирания с приятели , които продължаваха до сутринта… всичко това ми подсказваше, че нещо не е наред.

Въпреки това аз го обичах. Не исках да повярвам, че това може да е истина. Самоубеждавах се, че просто преигравам.

Споделих с приятелката ми Наташа, че може би съпругът ми има любовница, но тя ми каза, че просто преигравам“, споделя читателката на jenata.blitz.bg, която сподели историята си във фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки.

„Преди седмици мъжът ми отиде на командировка в друг град в България. Трябваше да остане само за уикенда. В понеделник обаче ми се обади и каза, че се налага да се саморантинира, тъй като е имал контакт с болен колега, който също е бил там. За щастие неговият тест бил отрицателен, но той ми каза, че не смее да се прибере при мен и децата, тъй като ние сме астматици, а аз диабетичка“, спомня си читателката ни.

Съпруг видя жена си на СНИМКИ на Google Maps и веднага се разведе с нея

„Градът, в който бе на командировка бе близо до родното му място и той каза, че ще отиде при роднините си. На следващия ден му звънях, но той не си вдигна телефона. Обадих се на майка му, за да видя как е. Тогава от думите й разбрах, че той изобщо не им се е обаждал и не е ходил при тях.

Звъннах и на шефа му, за да видя знае ли какво се случва с мъжа ми. Той стана доста изненада – каза, че не го е пращал на никаква командировка, а съпругът ми си е взел две седмици отпуска. 

Как се е развила историята по-нататък ще научите на jenata.blitz.bg 

Източник: blitz.bg