Капитанът на ВК Хебър, Тодор Алексиев, коментира победата над Нефтохимик

...
Капитанът на ВК Хебър, Тодор Алексиев, коментира победата над Нефтохимик
Коментари Харесай

Тодор Алексиев: Изпълняваме плана си да спечелим всичко, което можем

Капитанът на ВК Хебър, Тодор Алексиев, разяснява успеха над Нефтохимик с 3:0 гейма във финала за Купата на България. Тимът от Пазарджик завоюва за втора поредна година трофея и се наложи изрично над своя противник.

"Стигнахме мъчно до трофея. С изключение на първия гейм, всичко вървеше точка за точка. В края успяхме да изпъкнем. Издържахме на техния сервис и нещата станаха много по-лесни. След първия гейм те стопираха да бият мощен начален удар. Бяхме по-спокойни и успяхме. Нямаше значение какъв брой гейма ще продължи мачът. Готвим се за тежък втори полусезон и за тежък плейоф ", показа Алексиев.

"Имахме много инциденти, с цел да стигнем до тук, само че успяхме. Дадохме всичко от себе си, победихме, спечелихме Купата и за в този момент изпълняваме проекта, който сме си сложили - да спечелим всичко каквото можем. Ще забележим най-после дали можем да свалим Нефтохимик от шампионата. Не мога да отговоря на този въпрос в този момент. Това беше единствено един мач, а в случай че ги срещнем вероятно на финала, ще бъде дълга серия. Ще приказваме тогава за това ", сподели още капитанът на Хебър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР