Капитанът на ЦСКА Петър Занев изрази благодарността си към клубното

...
Капитанът на ЦСКА Петър Занев изрази благодарността си към клубното
Коментари Харесай

Занев: Съжалявам, че дойдох на тази възраст в ЦСКА

Капитанът на ЦСКА Петър Занев изрази благодарността си към клубното управление, което му е дало късмет да играе и направи къса равносметка на миналия сезон с екипа на столичани.

Бранителят изрази съжалението си, че толкоз късно е пристигнал на " Българска войска " и призна, че желае да завърши кариерата си в родния Пирин (Благоевград).

" За страдание загубихме предходния мач и не успяхме да се преборим за второто място. Убеден съм, че идната година този тим има доста капацитет и ще се бори за първенец ", Занев показа в предаването " Домът на футбола " по Diema Sport.
 Снимка 532383
Източник:

" За нас беше значимо да останем в борбата за купата, само че след това като загубихме доста мачове за наше благополучие спечелихме Купата. Имаше мачове, в които сами бяхме отговорни, само че и други фактори повлияха. Имаше много неточности в наш ущърб, само че виновността е единствено в нас. Трябва да работим върху постоянството.
 ЦСКА към Занев: Благодарим ти, капитане!
ЦСКА към Занев: Благодарим ти, капитане!

" Армейците " със особено известие към играча

" И Соу, и Антов много помагаха, само че тези които пристигнаха на тяхно място също имат качества. Трябва им малко време, с цел да свикнат с ситуацията. Аз съм българин и като се връщах от чужбина, първите 5-6 месеца ми бе много мъчно "

" Това бе моят финален дуел. Искам да благодаря на управлението, че ми даде тази опция, на всички старши треньори, с които съм работил. За мен бе огромна чест и наслаждение. На тази възраст...единственото, за което скърбя е, че пристигнах на тази възраст в ЦСКА. Само хубави мемоари ", показа Занев.
 Снимка 521173
Източник:

" Аз съм много самокритичен към себе си. До мачовете с националния тим всичко вървеше добре. След това тази дузпа в 90-ата минута, за мен не съществува. Мачът с Царско село, където направих грешките. Така се случиха нещата, че за 20-30 дни...в цялата си кариера не съм допускал толкоз неточности. Имам предпочитание да поиграя още 1-2 години, тъй като физически се усещам добре "

" В момента не съм разговарял с никой. Искам да свърша кариерата си в тима, откъдето съм тръгнал, само че всичко е въпрос на договаряния и предпочитание. Все още не съм разговарял (б.ред. с Уорън Фийни). Чаках да свърши сезонът. Тепърва ще схвана. Феновете на ЦСКА са №1! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР