Капитанът на Рилски спортист Чавдар Костов сподели гледната си точка

...
Капитанът на Рилски спортист Чавдар Костов сподели гледната си точка
Коментари Харесай

Чавдар Костов: Подходихме доста сериозно

Капитанът на Рилски състезател Чавдар Костов показа гледната си точка по отношение на разгромната победа със 104:78 над Спартак Плевен в дербито на върха в класирането на НБЛ. Ето какво сподели крилото пред сътрудниците от Max Sport 2, откакто записа 13 точки и 6 битки против името си:
 Рилски състезател излъга Спартак в Плевен Рилски състезател излъга Спартак в Плевен
“Подходихме много съществено към мача. Имахме малко повече време и за отмора, и за подготовка. Това сигурно ни пристигна бонус за нас. Влязохме много нападателно в мача и играхме много бърз баскетбол. Вкарахме доста тройки, което се трансформира в доста огромна разлика в мача. Когато един от тимовете има доста добър % от тройката, това доста наклонява везните към него. Един мач на 10 могат да се случат с такава успеваемост. Просто се отвори мач, имахме много свободни стрелби. Това се дължи на нашата експанзия. Мисля, че си свършихме добре работата. 

Днес мачът ни беше с директен съперник за първото място, опитваме се във всеки мач да даваме максимума, с цел да можем най-после на сезона да бъдем в най-хубава форма. Засега играем доста добре, само че когато се изправихме против по-класни тимове във ФИБА, те ни преобладават. Трябва да се стараем и да бъдем на 100% на тренировките, с цел да надграждаме с всеки идващ мач ", сподели Костов.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР