Капитанът на няма обяснение от решението на главния съдия Пол

...
Капитанът на няма обяснение от решението на главния съдия Пол
Коментари Харесай

Хендерсън бесен на съдията за спряната атака точно преди паузата

Капитанът на няма пояснение от решението на основния арбитър Пол Тиърни да спре офанзивата в края на добавеното време на първото полувреме, когато излизаше самичък против вратаря. По часовник оставаха 6 секунди от добавените 60, само че арбитърът наду свирката, лишавайки домакините от отлична опция за гол в дербито с. В последна сметка това се оказа основен миг, тъй като дуелът приключи 0:0.

A minimum of one minute was added at the end of the first half.

But the referee blew the whistle 6 seconds earlier when Sadio Mane was through on a goal after receiving this pass.
— FootballFunnys (@FootballFunnnys)
“Не бяхме по никакъв начин щастливи от това, можете да си визиите - разяснява Хендерсън. - Много необичайно решение… Мане излиза самичък, не знам… Бяхме доста ядосани на полувремето. Но пък имахме премного време да осъществяваме, само че ни липсваше класа в последния миг.”

“Не направихме задоволително, с цел да спечелим трите точки и то в домакинство, поради което сме разочаровани - добави игралият като бранител национал на Англия. - Имахме доста шансове - изключително през първото полувреме, само че и те имаха две благоприятни условия, в случай че би трябвало да сме почтени. Знаехме какъв брой рисков е Юнайтед на контраофанзива. Но като цяло, съгласно мен, ние бяхме по-добрият тим. Не успявахме да излезем на чиста обстановка за пукотевица. Имаше рикошети, препречване, само че това го има във футбола.”

" It's interesting to play there, the manager asked me to do a job and I try my best to do that "

Jordan Henderson on playing at centre-back for Liverpool
— Football Daily (@footballdaily)
Хендерсън призна, че през последните седмици Ливърпул не е на предстоящото равнище: “Сезонът е чудноват, само че би трябвало да продължим да се борим, тъй като до края му има доста време.” Премиър лийг 19 кръг, неделя 17 януари  Ливърпул 0:0краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР