Капитанът на новия-стар носител на Купата на България Хебър (Пазарджик)

...
Капитанът на новия-стар носител на Купата на България Хебър (Пазарджик)
Коментари Харесай

Тодор Алексиев: Спечелихме Купата и за сега изпълняваме плана си да спечелим всичко каквото можем

Капитанът на новия-стар притежател на Купата на България Хебър (Пазарджик) Тодор Алексиев съобщи след успеха над Нефтохимик с 3:0 на финала на шампионата в Бургас, че са дали всичко от себе си, победили са, спечелили са Купата и за в този момент извършват проекта, който са си сложили - да завоюват всичко каквото могат.
 Хебър удари Нефтохимик посред Бургас и отбрани Купата на България (видео + галерия)
" Стигнахме мъчно до трофея. С изключение на първия гейм, всичко вървеше точка за точка. В края успяхме да изпъкнем. Издържахме на техния сервис и нещата станаха много по-лесни. След първия гейм те стопираха да бият мощен начален удар. Бяхме по-спокойни и успяхме. Нямаше значение какъв брой гейма ще продължи мачът. Готвим се за тежък втори полусезон и за тежък плейоф ", показа Алексиев.
 Атанас Петров: Ще създадем всичко допустимо за требъл (видео)
" Имахме много инциденти, с цел да стигнем до тук, само че успяхме. Дадохме всичко от себе си, победихме, спечелихме Купата и за в този момент изпълняваме проекта, който сме си сложили - да спечелим всичко каквото можем. Ще забележим най-после дали можем да свалим Нефтохимик от шампионата. Не мога да отговоря на този въпрос в този момент. Това беше единствено един мач, а в случай че ги срещнем вероятно на финала, ще бъде дълга серия. Ще приказваме тогава за това ", сподели още капитанът на Хебър. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР