Капитанът на националния тим на България по художествена гимнастика (индивидуално)

...
Капитанът на националния тим на България по художествена гимнастика (индивидуално)
Коментари Харесай

Неви: Всеки път излизам по-уверена на килима

Капитанът на националния отбор на България по художествена гимнастика (индивидуално) Невяна Владинова разяснява, че всякога излиза по-уверена на килима.

Неви приказва при прибирането си от Световната купа в Ташкент (Узбекистан), където завоюва сребърен орден от финала на бухалки.

„ Така бе преценено. Катрин и Боряна да пътуват за Баку. Желая им триумф. Аз оставам тук да поработя още малко и моето последващо съревнование е държавното състезание “, стартира Владинова.

„ Почнах мощно годината. Просто имах неприятно съревнование. За жал, бе това в София и първият ден в Ташкент. Вторият и третият ден към този момент бях по-добре. Мисля, че няма драма, всичко е наред, чувствам си съчетанията и имам вяра, че идващия път ще съм по-добра “.

„ Всеки път се усещам по-спокойна, по-уверена излизам на килима. Радвам се, че си изиграх бухалките. Те към момента са подъл апарат и са доста комплицирани. Надявам се всеки идващ път да стават по-добре, има и къде да го усложня “, разяснява още плевенчанката.

„ Следващото интернационално съревнование е Европейското в Баку. Искаше ми се да вземам участие в Баку, само че постоянно виждам от позитивната позиция. Няма да почивам, ще упражнявам, само че няма да пътувам. Винаги виждам плюсовете “.

„ За първата част на сезона Европейското е най-важното съревнование. Световното състезание е най-важното съревнование по-късно. Там е значимо да се представим добре като тим и да вземем две квоти “.

„ Съчетаният са ни задоволително мощни. По-скоро в осъществяването би трябвало да наблегнем и да ги изиграваме по-чисти “.

„ Мисля, че сме доста мощен тим и трите дружно се оправяме доста добре в отборната конкуренция на Европейското. Доколкото знам аз ще играя обръч и бухалки на Европейското “, разяснява Неви.

Боряна Калейн ще се състезава на лента, топка и обръч, до момента в който Катрин Тасева ще играе на топка, бухалки и лента.

„ Лично за нас най-голямата цел на шампионата на Стария континент ще са финалите. Отборното също е значимо. Мисля, че всяка от нас ще се бори за финалите и да вземе орден там “, сподели за край Владинова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР