Капитанът на националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо заяви, че

...
Капитанът на националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо заяви, че
Коментари Харесай

Роналдо: Първенството на Саудитска Арабия скоро ще бъде в топ 5 в света

Капитанът на националния тим на Португалия Кристиано Роналдо съобщи, че е минал през най-слабия интервал в кариерата си при започване на този сезон, което е довело до напускането му на Манчестър Юнайтед.

Нападателят се раздели с " алените дяволи " за повторно в кариерата си дни преди старта на международното състезание в Катар, а по-късно подписа контракт с отбора на Ал Насър от шампионата на Саудитска Арабия.

" Понякога, когато си на върха на планината, не виждаш какво става под теб. Аз имах неприятен интервал в моята кариера. Нямам проблем да призная това. Но животът продължава. Може би за пръв път попаднах в такава дупка. Това е част от растежа на човек. Сега се усещам по-подготвен и това бе значим урок за мен. Смятам, че станах по-добър човек ", съобщи Роналдо на конференция преди идните европейски квалификации с Лихтенщайн и Люксембург.

Той добави, че се надява да остане част от националния отбор оптимално дълго, само че не подсигурява, че ще играе на идващото международното състезание в Съединени американски щати, Канада и Мексико през 2026 година.

" Искам да върша всичко малко по малко. Мисля единствено за момента и не виждам към бъдещето. Винаги съм желал да оказвам помощ на Португалия, само че крайното решение постоянно е на старши треньора. Моята задача е да бъда подготвен. Искам да бъда част от националния тим, до момента в който тук държат на мен. Дали желая да не преставам да въвеждам голове? Да, несъмнено. Искам и да стана играча с най-вече интернационалните мачове ", добави 38-годишният Роналдо, който към този момент е най-резултатният състезател в историята на всички национални тимове със своите 118 попадения.

При поява на терена в един от двата идни мача Роналдо ще излезе еднолично на върха и в класацията за най-вече изиграни срещи на национално равнище.

" Чувствам се благополучен, когато съм с националния тим. Чувствам тази повиквателна по същия метод, по който и първата. Не мисля за отричане, тъй като не желая да мятам бялата забрадка. Още мога да оказа помощ на този тим ", съобщи Роналдо.

Той бе запитан и за чувството си в шампионата на Саудитска Арабия.

" Саудитската лига не е на равнището на Висшата лига на Англия. Но бях учуден от позитивизма, който имат хората там. Ако продължат да следват проекта, който имат, няма да е надалеч денят, в който това ще бъде петото или шестото най-силно състезание в света ", съобщи Кристиано Роналдо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР