Капитанът на националния отбор Ивелин Попов влезе в ролята на

...
Капитанът на националния отбор Ивелин Попов влезе в ролята на
Коментари Харесай

Попето прогнозира 1/4-финал за Русия на Мондиал 2018


Капитанът на националния тим Ивелин Попов влезе в ролята на пророк за възможностите на домакина Русия на Мондиал 2018.

Домакините на международното са в допустима предварителна група дружно с тимовете на Саудитска Арабия, Египет и Уругвай.

Според Попето, който ще доиграе сезона в съветската Премиер лига като предан чартърен от Спартак в Рубин Казан, съветският отбор има всички шансове да прескочи групата и да стигне най-малко до 1/4-финал.

" Ще крещя за Русия. Все отново пребивавам от шест години тук и си изваждам хляба точно в Русия. Смятам, че откакто Станислав Черчесов пое " сборная ", тимът стана доста по-организиран и мощен. Пожелавам триумф на съветския отбор ", разяснява Попето пред формалния уебсайт на Рубин.

Той показва и задоволството си, че се е върнал в някогашния си клуб, като споделя, че в съблекалнята витае шампионски дух. Той харесва Казан, тъй като е хубав град с история и няма тапи като в Москва.

Попето приказва и по тематики отвън футбола. В последно време той прекарва доста време в четене, като сега на нощното му шкафче е книгата за Христо Стоичков " 88 съвета от номер 8 ". Преди това пък е приключил автобиографията на Карло Анчелоти.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР