Капитанът на националния ни отбор по волейбол Виктор Йосифов не

...
Капитанът на националния ни отбор по волейбол Виктор Йосифов не
Коментари Харесай

Йосифов: Това, което преживях в тези години, ще го нося цял живот

Капитанът на националния ни тим по волейбол Виктор Йосифов не скри страстите след последния си мач за България. Той похвали своите съотборници за играта в олимпийската подготовка, в която " трикольорите " отпаднаха на полуфинал.
Приказка за пропуснатия (последен) късмет Къде е ключът към класиране на олимпийски игри и ще го намерят ли волейболистите ни?
" Чувствам се обикновено, от дълго време премислям това решение. Имаше страст след мача нощес. Развълнувах се, когато видях публиката, която ни поддържаше. Всички българи би трябвало да бъдат горди от тези момчета, тъй като показахме волейбол от международна класа. Победихме най-хубавите тимове. Момчетата играха на равнище, което надали някой си е представял. Преди тръгване бях оптимист, само че не чаках да запишем три победи в групата, където играхме ужасно. Надиграхме топ тимове по безапелационен метод. До средата на втория гейм с Германия не играхме добре, както в предходните дни ", съобщи Йосифов на родна земя.

" Беше сбъдната фантазия да бъда в националния тим. Имахме триумфи и много разочарования в тези години. На няколко пъти малко не ни доближаваше да спечелим орден. Това, което претърпях в тези години, ще го нося цялостен живот - европейското състезание в Турция 2009 година, европейското състезание в София през 2015 година, както и олимпийските игри в Лондон през 20212 година "
Снимка: cev.eu
" Надявам се младите в националния тим да имат по-големи триумфи от тези, което имах аз. Благодаря на всички треньори през тези години. Силвано Пранди ми даде късмет да покажа какво мога. Това е може би знак на ориста, че приключих отново при него. В националния тим бяхме като едно огромно семейство "

" През всичките тези години не съм почивал, бях на всички шампионати и шампионати. Опазих се от контузии. Националният тим изисква равнище, а то желае старания, ограничения и саможертви. С придвижване на възрастта става все по-трудно. След тези няколко дни съм оптимист за бъдещето на отбора. Видях огромно предпочитание и себераздаване от момчета на към 20 години. Те са надарени, само че дано се развият и да употребяват шанса, който имат ", съобщи капитанът.

Снимка: cev.eu
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР