Капитанът на националния ни отбор по футбол Ивелин Попов заяви

...
Капитанът на националния ни отбор по футбол Ивелин Попов заяви
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Жената и децата плачат, но няма връщане назад

Капитанът на националния ни тим по футбол Ивелин Попов съобщи след успеха с 1:0 над Чехия, че е безапелационен в решението си тазвечершният дуел да е последният му за България. 32-годишният нападател добави, че към този момент е предложил на кого да бъде поверена лентата.

" Горд съм, че си съблюдавах думата, че след мача с Англия ви споделих, че ще вземем победа. Имаше трудове чехите ще идват пияни, заляни, само че това е мач на национално равнище. Аз съм дал дума, че спирам и колкото и да е тежко на децата, дамата, плачат, няма връщане. Аз още веднъж ще бъда в тази съблекалня след някоя друга година. Поздравявам Божидар Краев за включването му, веселя се, че е споделил, че той ще ме замести ", сподели капитанът.
Снимка: Lap.bg
" Радвам се, че съм работил с доста огромни треньори. За някои играчи несъмнено не съм бил съвършеният съотборник. Вчера, когато го разгласих преди тренировката, видях сълзи в очите, а това ме прави горделив. Всички ме поздравиха. Казах им да се любуват на успеха и да гледат напред. Повече би трябвало да са водачите в националния отбор. Един човек не може да направи нищо "

" След загубата с Косово започнах да мисля за това решение. Много ми е тежко да виждам жена ми, изтезава се и плаче. След Англия беше много тежко. Най-неприятният миг бе изпуснатата дузпа с Малта. Критики, обиди, тежест в гърдите, позор да излезеш на улицата. Превъзмогнах го ".
Снимка: Lap.bg
" Вчера споделих на Дерменджиев кой би трябвало да е капитан. Сега не желая да го разгласявам, с цел да няма напрежение и спекулации. Предложих трима-четирима, с които би трябвало да се приказва и да се реши. С Десподов също си приказвах - оттук насетне той ще е един от хората, които би трябвало да водят тима. Трябва да е виновен и да дава отговор за целия тим "

" Благодаря на Борислав Михайлов за това, което е направил за тима. Влизал е в съблекалнята, давал е награди... Данчо Лечков няма по какъв начин да трови атмосферата, в случай че идва въз основата и си тича в профил. Говорих с Борислав Михайлов и Михаил Касабов, само че с Лечков не съм. Аз проблеми с него нямам. Ако има Конгрес и делегатите изберат него за поста, може да зададете въпросите си към него. Според мен хората към него живуркат на гърба на футбола ", разяснява Попов.

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР