Капитанът на мексиканския национален отбор Андрес Гуардадо призова своите съотборници

...
Капитанът на мексиканския национален отбор Андрес Гуардадо призова своите съотборници
Коментари Харесай

Гуардадо: Все още не сме постигнали нищо

Капитанът на мексиканския народен тим Андрес Гуардадо прикани своите съотборници да не подценяват идния дуел от груповата фаза на Мондиал 2018 против Южна Корея. " Ацтеките " победиха международния първенец Германия с 1:0 и са посочени за една от приятните изненади на международния шампионат в Русия.

" Все още нищо не сме постигнали. Имаме три доста значими точки, извоювани против Германия, само че не сме се класирали. Не се получават повече точки за триумф против германците. Трябва да покажем същата игра като от дуела против Германия ", разяснява Гуардадо.

Селекционерът на мексиканския отбор Хуан Карлос Осорио желае неговите избраници да покажат мощна игра и да доставят наслаждение на почитателите по света.
" Не би трябвало да мислим за това, което направихме в предходния мач. Трябва да бъдем добре готови за дуел против сложен съперник. Всички би трябвало да бъдат извънредно съсредоточени и стимулирани. Нашият противник може да трансформира стила и групировката си в хода на мачовете ", разяснява Осорио пред медиите. Мондиал 2018 2 кръг, събота 23 юни  Южна Корея 18:00предстои  Мексико
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР