Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър, който преди година се

...
Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър, който преди година се
Коментари Харесай

Майтапят най-скъпия защитник в света, че пази свой съотборник

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър, който преди година се трансформира в най-скъпия бранител в света, отнесе голям брой майтапи в обществените мрежи след вчерашното тъждество със Саутхамптън (2:2). " Червените дяволи " позволиха изравнителен гол в 96-ата минута, когато Уорд-Праус центрира от корнер, Беднарек продължи с глава на близката греда, след което Майкъл Обафеми засече от близко за крайното 2:2. Този резултат остави Манчестър Юнайтед на пето място във краткотрайното класиране.

Зевзеците се концентрираха върху повторението към второто попадение на " светците ". На него се вижда по какъв начин Магуайър се движи компактно долепен до своя съотборник Аарън Уан-Бисака, като ръцете му са на гърба на десния бек. В последна сметка нито един от двама не съумява да играе с топката, която гладко стига до Обафеми, който я праща в опразнената врата. Оттук стартират и шегите по адрес на Магуайър, който съгласно някои от почитателите доста добре е опазил своя съотборник. Други се майтапят, че някогашният състезател на Лестър е по-скъпата версия на Давид Луиз, като единствената разлика сред двамата е по-голямата глава на Магуайър.
Just look at who Harry Maguire was marking
Another over-hyped banged average player British Danny Shittupic.twitter.com/WxlAcFIpBP
— Proudly Isoko (@SUPER_Marioslim) July 14, 2020
Harry Maguire doing a great job marking AWB, top top defending pic.twitter.com/RejOfaAcPt
— sam (@SalibaSZN) July 13, 2020 Премиър лийг 35 кръг, понеделник 13 юли  Манчестър Юнайтед 2:2краен резулат  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР