Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков бе много доволен от успеха

...
Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков бе много доволен от успеха
Коментари Харесай

Дяков: Ние сме най-класният отбор в България, колкото и да не им се иска на някои

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков бе доста удовлетворен от триумфа с 2:1 над Левски. Полузащитникът счита, че срещата е била доста тежка, тъй като “сините” са посочили, че са доста сериозен тим. Дяков посочи, че съгласно него “орлите” остават най-класният отбор в България, колкото и да не се желае на някои хора.

“Спечелихме, тъй като вкарахме един гол повече. Получи се прекрасен мач, като се срещнаха два доста положителни тима. Един от най-трудните ни мачове. Аз считам, че ние сме най-класният тим в България, нищо че на някои не им се желае да не е по този начин. Левски имаше обстановки за гол, само че в тях шансът ни покри. Много значими три точки, тъй като с тях се завръщаме на мястото, на което ни подхожда. Мисля, че задоволихме претенциите на неутралните ентусиасти. Страхотна атмосфера от трибуните и от двете агитки. Левски върви във възходяща линия. Трите тима, дружно с ЦСКА-София ще се борим до последно. Който покаже най-здрави нерви той ще завоюва.

Дяков приказва и за наставника Пауло Аутуори, който изкара последния си мач отпред на отбора, като след него Антони Здравков поема отбора.

“Каквото и да кажа за Аутуори ще е малко. За тези пет месеца завоюва съблекалнята. Много правилен и откровен човек. Искахме да спечелим, с цел да го изпратим с победа. Благодарим му за доста добре свършената работа. Нека пожелаем триумф на Антони Здравков”, сподели Дяков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР