Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев коментира успеха на тима

...
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев коментира успеха на тима
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Гордея се, че съм юноша на Локомотив, изпращам една от най-силните си години

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев разяснява триумфа на отбора с 3:0 над Дунав в дуел от 19-ия кръг на efbet Лига.
 Локомотив (Пловдив) - Арда (Кърджали) @@@
" Първото полувреме беше едно от най-силните ни, като изключим първите 10 минути, влязохме безгрижно в дуела, само че падна гола и бяхме цялостни господари на терена през първите 45 минути. Напълно закономерна победа, липсваше ни централизация при започване на двете полувремена ", разяснява Димитър Илиев.

" Дунав играе доста рисковано, бранителите им търсят изкуствената им засада, някои обстановки ми се сториха, че не са. Но триумфът с 3:0 е законосъобразен и подобаващ. Целият тим вкарва голове, сътворяваме и положения, най-нормалното нещо за един нападател е, когато получава положителни пасове да осъществя. Имам независимост на терена, само че се надявам и да продължа да отбелязвам. Ако победим Левски ще зимуваме на второ място, със ситурност сме трети. Гордея се, че съм младеж на Локомотив, адресирам една от най-силните си години, спечелихме и трофей ", сподели още той.
efbet Лига 19 кръг, понеделник 9 декември  Дунав 0:3краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР