Капитанът на Ливърпул – Джордан Хендерсън, говори пред журналисти преди

...
Капитанът на Ливърпул – Джордан Хендерсън, говори пред журналисти преди
Коментари Харесай

Хендерсън: Настроението при нас е добро, вълнуваме се за уикенда

Капитанът на Ливърпул – Джордан Хендерсън, приказва пред публицисти преди финалния мач в Шампионска лига против Реал Мадрид идната събота.

Лидерът на „ алените “ призна, че настроението в тима е положително след неделния ден, когато Ливърпул не съумя да победи с купата във Висшата лига, въпреки да записа триумф с 3:1 над Уулвърхемптън.

„ Настроението е положително, тренировките също. Виждам вълнението при всички за идния уикенд. Неделята беше сложна за приемане, само че не мога да бъда по-горд от момчетата. Спечелихме към този момент две купи и имаме огромна опция да спечелим още една “, стартира капитанът на мърсисайдци.

Хендерсън приказва и за Салах, който неотдавна показа, че има „ сметки за споразумяване “ със съботния съперник. „ Посмяхме се няколко пъти. Не искаше да го кажеш, нали Мо? Не разбрах, само че за мен нямаш потребност от спомагателна мотивация във край на Шампионската лига “.

„ Трудно беше да приемем загубата от Реал във финала през 2018-а година. Но гледайки обратно, всички се поучихме доста от този мач “, спомни си Хендерсън.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР