Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън е щастлив, че след Шампионската

...
Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън е щастлив, че след Шампионската
Коментари Харесай

Хендерсън: Знам колко е тежко да загубиш с дузпи

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън е благополучен, че след Шампионската лига през май, през днешния ден мърсисайдци победиха и със Суперкупата на Европа. Отборът на Юрген Клоп се наложи над Челси след осъществяване на дузпи.

“Беше мъчно. Влажността на въздуха и продълженията изцедиха силите ни. Опитвахме се да държим топката, с цел да си отдъхнем, само че теренът не беше доста добър. Челси е мощен тим, а да загубиш с дузпи не е по никакъв начин прелестно. Ние го знаем след мача с Манчестър Сити за “Къмюнити Шийлд”, само че за благополучие този път спечелихме”, съобщи Хендерсън.

“Не играхме по най-хубавия вероятен метод, само че се трудихме доста. Взехме още един трофей и би трябвало да продължим в същия дух. Днес ще честваме, само че незабавно по-късно ще се съсредоточим върхи подготовката си за мача против Саутхамптън в събота”, сподели халфът на “червените”.

“Радвам се за Адриан. Той е с нас неотдавна, а към този момент се трансформира в герой”, добави Хендерсън. Премиър лийг 2 кръг, събота 17 август  Саутхамптън 17:00предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР