Капитанът на Германия Мануел Нойер нарече второто поредно отпадане на

...
Капитанът на Германия Мануел Нойер нарече второто поредно отпадане на
Коментари Харесай

Капитанът на Германия за отпадането: Болката и разочарованието са дълбоки

Капитанът на Германия Мануел Нойер назова второто следващо отпадане на тима в груповата фаза от Световната купа " брутално разочароващо ".

Футболистите на Ханзи Флик напуснаха шампионата поради по-лоша голова разлика от Испания в второто място в своята група, като останаха зад спечелилия Япония.

Четирикратните първенци изгубиха с 1:2 от Япония, приключиха наедно 1:1 с Испания и по-късно победиха Коста Рика с 4:2.

„ Болката и разочарованието са дълбоки. Брутално разочароващо е, че не можахме да покажем нашите благоприятни условия. Ще отнеме известно време, с цел да се примирим с всичко това. Въпреки това доста благодаря на всички, които постоянно са ни подкрепяли и насърчавали! “, написа Нойер в Instagram, откакто тимът се завърна от Катар.

Германия беше разточителна в офанзива и също имаше огромни пропуски в отбраната по време на трите мача в Катар, като Нойер също не беше пощаден от рецензия, макар че доближи вратарски връх от 19 мача на Световно състезание в четвъртото си присъединяване в шампионата.

35-годишният първенец от Бундеслигата Байерн Мюнхен сподели след отпадането, че не възнамерява да се отдръпна от тима и е подготвен да продължи, в случай че бъде „ поканен и представянето му е на равнище “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР