Капитанът на Черно море Георги Илиев коментира негативната серия от

...
Капитанът на Черно море Георги Илиев коментира негативната серия от
Коментари Харесай

Георги Илиев: Играем добре, но губим, негативната серия тежи на всички

Капитанът на Черно море Георги Илиев разяснява отрицателната серия от 10 мача без победа пред лична аудитория и упованията си за идния в неделя мач с Локомотив (Пловдив). Илиев е оптимист, че положителните игри, които демонстрира тимът в последните мачове, най-сетне ще донесат триумф.

“Със сигурност има проблем от психическо естество. Малко тривиално преди всеки домашен мач да приказваме за упования, за победи, чупене на каръка… Не можем да кажем, че тимът играе едва в тези към този момент 10 домашен срещи без победа. Направихме много положителни игри, само че в последна сметка загубихме. Отдавам го главно на психологическия проблем и малшанс.

Как ще излезем за идния мач с Локо Пловдив, ще реши треньорът. Надявам се да е печелившо. Дано да успеем да преборим тази отрицателна серия. Тя тежи на нас, на почитателите, на управлението на треньорите – на всички.

Последните две години в Черно море се смениха много треньори. За да се сработи един нов тим с нови футболисти би трябвало време. Надявам се управлението да разчита повече на треньора, а треньорът да разчита повече на футболистите, които са привлечени в отбора, с цел да може да се образува това ядро и да стане този колектив, който всички желаят. "

Запитан по какъв начин се усеща с новия си сътрудник в средата на терена Петър Витанов, Жоро показа: “Не съм значимият аз в този тим и с кого ще играя, би трябвало да има вариативност и синхрон сред футболистите. В миналите няколко мача Пепи сподели, че е много добър и образован футболист. Добре пази топката и сигурно има бъдеще във футбола и то доста добро”.

Жоро показа упованията си за мача с Локо (Пловдив): “И в тима на идния противник има много промени. Нов треньор, с нови футболисти. Надявам се да използваме това нещо и да победим в неделя. Козът ни за този мач е положителната игра, която демонстрираме последните срещи. Липсват резултати, само че за мен има един баланс и в последна сметка ще стартираме да побеждаваме. Не може постоянно загуби. Сигурен съм, че положителните дни за Черно море предстоят. Вярвам, че с положителната игра отново ще напълним стадиона. Хората желаят да гледат добър футбол и да се любуват на победи. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР