Капитанът на Ботев Лъчезар Балтанов беше много разочарован от загубата

...
Капитанът на Ботев Лъчезар Балтанов беше много разочарован от загубата
Коментари Харесай

Балтанов: Тръгнахме да печелим и Левски ни хвана на контри

Капитанът на Ботев Лъчезар Балтанов беше доста отчаян от загубата от родния му клуб Левски с 1:3 в Коматево. Така "жълто-черните " приключват сезона с три загуби от четири мача с този противник и единствено с един хикс. Поражението пристигна в деня, в който "канарчетата " изпратиха в последния му земен път легендата Чико Дерменджиев.

"Искам първо да изкажа съболезнованията на всички, защото през днешния ден изпратихме иконата на Ботев и изобщо на българския футбол. Опитахме се да спечелим, само че загубихме неуместно мача. Може би се уморихме най-после ", съобщи Балтанов.

"Тръгнахме да търсим успеха, а Левски ни хвана на две контраатаки и ни победи. Трябва да се учим от тези неточности, с цел да не ги позволяваме. Пак споделям, че можеше да спечелим, само че загубихме след глупави неточности от наша страна ", показа халфът и отхвърли провалянето да се дължи на мисли за финала за Купата на 15 май.

"Не мисля, че някой е мислил за Купата на България. Второто полувреме натискахме отбора на Левски, изравнихме и при 1:1, направихме много офанзиви. Щеше да е по-справедливо ние да бяхме вкарали първи втори гол. Трябва да мислим повече на терена ", показа още Балтанов и разяснява последните изяви на тима си.

"Последните два мача с ЦСКА и Левски се получи по този начин, че първото полувреме играят по-добре, само че те са положителни тимове. Вижте второто полувреме ги надиграхме. Ние мислим за всеки идващ мач, първо има Берое, чак по-късно е Купата. "

"Ние сме експерти. Идва мач с Берое, след което ще пристигна на дневен ред Купата. Първо би трябвало всичко да си пристигна на мястото против Берое. Целта ни в шампионата е да покажем, че сме добър тим, който не се опасява от никой, като мисля, че го демонстрираме във всеки един мач ", приключи Балтанов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР