Капитанът на Берое от есенния дял на първенството Александър Цветков

...
Капитанът на Берое от есенния дял на първенството Александър Цветков
Коментари Харесай

Капитанът на Берое напуснал клуба заради стара обида от Хубчев

Капитанът на Берое от есенния дял на шампионата Александър Цветков е напуснал клуба поради остарял спор с Петър Хубчев, написа “Мач Телеграф”. Плевенчанинът е изискал да разтрогне контракта си, макар че в началото е бил склонен да си понижи заплатата съгласно новите действителности към финансирането на клуба.

Причината е обидата, която Цветков носи от Хубчев и неговите асистенти от времето, когато те работеха в националния тим. В началото на септември 2017 година България загуби като посетител на Нидерландия с 1:3, а Хубчев подреди на Левон Апкарян от трибуните, откъдето гледаше мача поради наказване, да смени отбранителния халф още в 24-ата минута. При резултата 1:0 за “лалетата” на мястото на Цветков в игра се появи Симеон Славчев и това опредлено не промени изключително представянето на нашия отбор.

Замененият толкоз рано състезател обаче и до през днешния ден се усеща извънредно обиден от отношението. Пред алтернативата да работи още веднъж с Хубчев и Апкарян, Цветков избра да укрепи последния в Румъния Академика (Клинчени), за който дебютира предходната седмица при загубата от ФКСБ с 0:3.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР