Капитанът и плеймейкър на сръбския национален отбор по баскетбол Милош

...
Капитанът и плеймейкър на сръбския национален отбор по баскетбол Милош
Коментари Харесай

Сърбия отива на Световното по баскетбол без контузения си капитан

Капитанът и плеймейкър на сръбския народен тим по баскетбол Милош Теодосич няма да играе на идното Световно състезание в Китай поради травма в крайници, заяви старши треньорът Александър Джорджевич пред публицисти.

"Положението с Теодосич не наподобява положително. Ядрено-магнитният резултат демонстрира, че има 4-милиметрово разкъсване на кръстни връзки и няма да пътува с нас. Това е на 99 % бъдещето oколо неговото присъединяване на шампионата ", съобщи Джорджевич.

Теодосич, който игра преди време в НБА за тима на Лос Анджелис Клипърс, сега носи екипа на Виртус Болоня. Той усложни обстановката си, откакто контузи за повторно едно и също място по време на контролата с Литва. с изключение на от Теодосич, сърбите ще се лишат и от пойнт-гарда Драган Милосавлевич, който претърпя няколко контузии на разнообразни места на коляното по време на различен другарски шампионат в Атина.

Така съставът, който пътува за Китай за Световното състезание, е Стефан Йович, Василие Мичич, Богдан Богданович, Марко Гудурич, Владимир Лучич, Неманя Биелица, Стефан Бирчевич, Марко Симонович, Бобан Мариянович, Мирослав Радулица, Никола Милутинов и Никола Йокич.

Сърбия е в група D на груповата фаза дружно със съставите на Ангола, Италия и Филипините. Първенството стартира на 31-и август./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР