Капанът за шофьори в близост до кръстовището на Сточна гара

...
Капанът за шофьори в близост до кръстовището на Сточна гара
Коментари Харесай

Опасната шахта на Сточна гара- “обезопасена“ с ... клони

Капанът за водачи наоколо до кръстовището на Сточна гара в Пловдив, продължава да основава проблеми за преминаващите транспортни средства. Миналият уикенд капакът на шахтата на ул. „ Найчо Цанов “ беше зейнал, а ръждивата решетка се издигаше на 15 см от пътното платно.

Тогава след обява на TrafficNews , в границите на няколко часа се образува незабавен екип от чиновници на Оперативна програма „ Чистота”, които ремонтираха шахтата. Доколко обаче казусът в действителност бе позволен не е ясно.

От фрагменти, изпратени през вчерашния ден до медията ни се видя, че шахтата е без похлупак, а самият той се намира на няколко метра от нея, което основава причина за сериозен случай, при положение, че не бъде видяна. Изглежда всеки, който пожелае, би могъл с малко старания да извади капака, а това надлежно да сътвори рисков риск за транспортните средства на един от най-оживените булеварди в Пловдив.

Днес още веднъж подадохме сигнал до Оперативна програма „ Чистота”, откъдето дадоха отговор, че ще подхващат ремонт на оборудването. Няколко часа по-късно получихме фотоси от общинското дружество, на които се вижда, че капакът още веднъж е на мястото си.

Драмата с шахтата обаче продължава и до този миг. Преди минути четец, постоянно минаващ по маршрута, още веднъж алармира, че има проблем с шахтата. Този път от нея се подават клони с листа, сложени най-вероятно за мястото да се „ обезопаси” и водачите да го избегнат, с цел да се предотвратят произшествия.

TrafficNews продължава да следи ориста на шахтата!

Снимки от 25 юни, изпратени от читатели и след осъществения " ремонт ".



Снимки от 30 юни и от през днешния ден /1 юли/, когато шахтата беше ремонтирана още веднъж:



А ето и по какъв начин наподобява шахтата към този миг:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР