Кание Уест претърпява труден период от живота. Наскоро той се

...
Кание Уест претърпява труден период от живота. Наскоро той се
Коментари Харесай

Кание Уест за Джей Зи: Липсва ми моят брат - slava.bg

Кание Уест претърпява сложен интервал от живота. Наскоро той се скара със своята половинка Ким Кардашян и двамата заговориха за бракоразвод. Засега към тях обстановката се е успокоила, най-малко видимо, след взаимната почивка, която си бяха устроили.

Рапърът изиска да стане и президент на Съединени американски щати, което разтревожи околните му, които считат, че сходно решение е подбудено от засиленото му биполярно разстройство. Сега 43-годишният музикант се пробва да оправи и друга остаряла контузия. Преди време той се сблъска намерено с някогашния си ментор и другар Джей Зи.

Кание е решил да оправи връзките си с 50-годишния си сътрудник, за който той нееднократно се е изказвал отрицателно по време на изявленията и концерти.

В Twitter Уест показа кадър от взаимното си осъществяване със Шон Картър (истинско име Джей Зи) на MTV VMA от 2011 година „ Липсва ми моят брат... приказвам съществено “ – подписа фотото изпълнителят.

Самият Джей Зи съвсем не разяснява обстановката. През 2018 година той съобщи, че към момента смята Уест за част от неговото семейство: „ Това е брат ми. Ние сме повече от другари. Буквално дребният ми брат е Кание. И като при всички братя, от време на време това се случва “.

През 2015 година Джей Зи и Бионсе пренебрегнаха церемонията на Уест и Ким Кардашян, която се организира в Италия.
Миналия декември, Кание Уест и Джей Зи се срещнаха на празненство за 50-ия рожден ден на Шон Комбс и даже позираха за фотография дружно. И този юли Кание разгласи, че вижда собствен сътрудник като собствен вицепрезидент, само че Шон пренебрегва думите му.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР