Кандидатурата на бившия нападател на Манчестър Юнайтед и националния отбор

...
Кандидатурата на бившия нападател на Манчестър Юнайтед и националния отбор
Коментари Харесай

"Време е за промяна": Кой поздрави Бербатов за кандидатурата за президент?

Кандидатурата на някогашния нападател на " Манчестър Юнайтед " и националния тим по футбол Димитър Бербатов за президент на Българския футболен съюз се трансформира в тематика номер 1 в спорта у нас.

Той разгласи желанието си на конференция през вчерашния ден (27 април), а незабавно след нея в обществените мрежи се появиха десетки изявления, в които почитатели, футболисти и другари изрекоха поддръжката си за Бербо.

" Време е българският футбол да предприеме положителна и обещаваща смяна за развиване ", написа Стилиян Петров.
View this post on Instagram

" Време е за смяна ", добави Мартин Петров.

Бербатов към този момент разгласи, че двамата му някогашни съотборници в националния отбор ще бъдат част от екипа му, дружно със сина на някогашния треньор на ЦСКА и младежкия народен тим Александър Станков - Борис Станков и юрист Георги Владов.

Снимка: Lap.bg

Подкрепа Бербо получи и от чужбина.

Съотборникът на Бербатов в офанзивата на " Тотнъм " - Роби Кийн и легендата на " Ливърпул " Емил Хески написаха " Честито ".

Снимка: Lap.bg

Игралият дружно с Мартин Петров в " Болтън " - Фабрис Муамба, стигна по-далеч в прогнозите си и написа, че някогашният му съотборник ще е идващият селекционер на националния тим на България!

Снимка: Lap.bg

Новият началник на централата ще бъде определен на идния конгрес на 25 юни. Остава да бъде решено дали той ще ръководи до организирането на постоянен конгрес през февруари 2021 година или за цялостен 4-годишен мандат. Бербатов упорства за второто, като за задачата би трябвало да бъде изменен дневният ред на конгреса.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР