Кандидатстването за безплатната образователна инициатива на VMware е отворено. Новото

...
Кандидатстването за безплатната образователна инициатива на VMware е отворено. Новото
Коментари Харесай

Стартира кандидатстването за VMware Talent Boost Next 2023

Кандидатстването за безплатната просветителна самодейност на VMware е отворено. Новото издание на академията е с фокус върху придобиването на на практика опит и скъпи умения за работа в екип, даващи преимущество при пускане на кариера в софтуерната промишленост.

Talent Boost Next 2023 ще се организира в хибриден формат – лекциите ще бъдат онлайн в офиса на VMware в София, а през останалото време курсистите ще могат да избират от кое място да вземат участие. Тази година академията ще се организира от 24-ти април до 2-ри юни. Кандидатите би трябвало да имат съществени умения в обектно-ориентираното програмиране, структури от данни, логаритми, както и да имат най-малък опит с уеб програмиране. Избраните претенденти ще преминат през онлайн задача по програмиране и малко изявление, което ще подсигурява, че равнището на програмата дава отговор на уменията на всеки от тях. Местата в академията са лимитирани, а крайният период за кандидатстване е до 3-ти април.

Безплатната академия на VMware e подобаваща за сегашни или неотдавна приключили студенти в ИТ специалности, както и програмисти с съществени знания за разработка на програмен продукт. По време на Talent Boost Next участниците ще работят в екип с ментори от VMware, които ще им оказват помощ да обогатят практичните си умения и сполучливо да завършат самостоятелен план, преминавайки през целия витален цикъл на основаването на софтуерен артикул.

VMware приветства младите софтуерни експерти да аплайват или научат повече информация като посетят уеб страницата на Talent Boost Next.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР