Кандидатките за короната на Ирина, Ивомила, Радостина, Доби, Ирена и

...
Кандидатките за короната на Ирина, Ивомила, Радостина, Доби, Ирена и
Коментари Харесай

Уроци по грим и прическа в новия епизод на InstaQueen

Кандидатките за короната на Ирина, Ивомила, Радостина, Доби, Ирена и Десислава се впускат в следващото комплицирано предизвикателство. Ще съумеят ли хубавиците да основат звездна визия с подръчни материали, разберете в.
 Доби NOVA
Мегз подлага на тестване творчеството, бързината и мултифункционалността на девойките. Те разполагат с 15 минути да основат най-подходящия грим и прическа с стеснен брой материали. Задачата им не стопира до тук. Докато приготвят визията си, те би трябвало да снимат видео, в което изясняват малко по малко дейностите си.
 Деси NOVA
Ментори в това тестване са гримьорът на звездите Цецо Андреев и коафьорът на елита Момчил Спасов . Звездният екип добавя и лъчезарният ангел на Мегз – Бояна. Техните препоръки и рецензии, основани на дългогодишната им процедура, оказват помощ на кандидат-ангелите в тестването.-->

Ирина, Ивомила, Радостина, Доби, Ирена и Десислава ще имат 15 минути да създадат най-добре представящата ги визия, само че ще съумеят ли дружно с това да открият нужната връзка с почитателите си?
 Ивомила NOVA
Кой е най-важният детайл във видео уроците? Как може да създадете кок за 30 секунди? Кой от кандидат-ангелите демонстрира най-хубави знания в оформянето на косата и грима? Отговорите на тези и доста други въпроси ще откриете в новия епизод на блестящото риалити InstaQueen, първо във.
 Ирена NOVA
Успоредно със сериите, почитателите ще могат да наблюдават и ежедневните инциденти на новите най-популярни девойки в истории и изявления в формалния профил на шоуто в и F.

Гледайте всеки вторник и петък във. Следете настоящата информация за шоуто в и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР