Кандидатките за короната на InstaQueen ИринаИвомилаРадостинаДобиИренаДесислава се впускат в поредното ...

Кандидатките за короната на InstaQueen ИринаИвомилаРадостинаДобиИренаДесислава се впускат в поредното

Уроци по грим и прическа в новия епизод на InstaQueen

Кандидатките за короната на InstaQueen ИринаИвомилаРадостинаДобиИренаДесислава се впускат в следващото комплицирано предизвикателство.

Мегз подлага на тестване творчеството, бързината и мултифункционалността на девойките. Те разполагат с 15 минути да основат най-подходящия грим и прическа с стеснен брой материали. Задачата им не стопира до тук. Докато приготвят визията си, те би трябвало да снимат видео, в което изясняват малко по малко дейностите си.

Ментори в това тестване са гримьорът на звездите Цецо Андреев и коафьорът на елита Момчил Спасов. Звездният екип добавя и лъчезарният ангел на Мегз – Бояна. Техните препоръки и рецензии, основани на дългогодишната им процедура, оказват помощ на кандидат-ангелите в тестването.

Кой е най-важният детайл във видео уроците? Как може да създадете кок за 30 секунди? Кой от кандидат-ангелите демонстрира най-хубави знания в оформянето на косата и грима? Отговорите на тези и доста други въпроси ще откриете в новия епизод на риалитито InstaQueen, първо във Vbox7.com.

Успоредно със сериите, почитателите ще могат да наблюдават и ежедневните инциденти на новите най-популярни девойки в истории и изявления в формалния профил на шоуто в Instagram и Фейсбук.

Гледайте InstaQueen всеки вторник и петък във Vbox7.com. Следете настоящата информация за шоуто в Instagram и Фейсбук.

Източник: vesti.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg