Кандидатирам се за трети мандат, това заяви вчера (19 октомври)

...
Кандидатирам се за трети мандат, това заяви вчера (19 октомври)
Коментари Харесай

Кметът на Дупница Методи Чимев: Кандидатирам се за трети мандат

" Кандидатирам се за трети мандат ", това съобщи през вчерашния ден (19 октомври) кметът на Дупница Методи Чимев по време на честванията на празника на града, заяви сътрудник на oт града.
Малко преди започването на празничния концерт и офанзивата, от пресцентъра на общината потвърдиха, че Методи Чимев ще се кандидатира за трети мандат. Решението не изненада никого, откакто градоначалника от месеци, във всичките си изявленията, говореше в тази тенденция.
Според пиарите на Дупница кметът има желание да работи за по-добрата инфрастуктура в града и развиването му, като се стреми да трансформира Дупница в туристическа дестинация.
Дупничани обаче не са толкоз положителни. От месеци десетки семейства нямат вода или тя стопира през по-голямата част на деня. Извършват се поправки на водопороводни мрежи, което трансформира живеене в същинско тестване: " За следващ ден нямаме вода, а когато има тя е черна. Как да храня детето си? " -коментира в мрежата дупничанка. Друг пък беше качил фотография на мръсната си ръка с коментар, че през целия ден е бил на работа, а вечер не може да се изкъпе.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР