Кандидати за полицейски служители в крайбрежен град в щата Алабама,

...
Кандидати за полицейски служители в крайбрежен град в щата Алабама,
Коментари Харесай

Морган Фрийман участва в подбора на кандидати за полицаи в Алабама

Кандидати за полицейски чиновници в крайбрежен град в щата Алабама, Съединени американски щати се явиха на изявление пред специалисти по правоприлагане и един жител, чието лице и глас са всеобщо известни - холивудският артист Морган Фрийман , заяви Асошиейтед прес.

Фрийман, който е от щата Мисисипи, има парцел и прекарва известно време всяка година в гр.Гълф шорс с население от 12 000 души, бе в седемчленния състав от специалисти, които интервюираха предходната седмица деветима евентуални полицейски чиновници в градския полицейски сектор, заяви зам.директорът на ръководството Дан Нетъмайър.

Полицейското ръководство от време на време кани представители на обществеността за вземат участие в подбора на чиновници , сподели той. Фрийман познава хора, които са помагали и които са служили като доброволци, добави той.

" Случи се в последната минута, само че той беше деен участник ", сподели Нетъмайър за артиста.
 

— CP24 (@CP24)
Известен с функциите си във филми като " Изкуплението Шоушенк ", " Да возиш мис Дейзи ", " Непростимо ", Фрийман задавал въпроси на претендентите дружно с полицейския началник, със заместника му Нетъмайър, с учител по наказателно право и други експерти.

" Той носеше шапка и стоеше някак обратно. Когато се показа, беше като от сцена на " Скрита камера ", сподели Нетъмайър.

Според него всевъзможни подозрения отпаднали, когато заговорил. " Онзи глас, същият, който чувате във филмите ", сподели той.

Фрийман и проф.Линда Кийна, която преподава в университета на Мисиписи и също живее в Гълф шорс и помогнала за интервютата на претендентите, наскоро дарили един милион щатски $ за основаване в университета на Център за промени и полицейски действия, учредени на доказателства.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР