Кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков и кандидатът за вицепрезидент

...
Кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков и кандидатът за вицепрезидент
Коментари Харесай

Проф. Герджиков посочи пред БЛИЦ TV какво трябва да направят политиците

Кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков и претендентът за вицепрезидент полк. Невяна Митева стартираха предизборната си акция от Карлово. Избраното място е емблематично, Карлово е роден град на донорите, с чиито средства е издигнат Софийският университет-братята Евлогий и Христо Георгиеви, от подбалканския град е и майката на проф. Герджиков.

Пред БЛИЦ той показа, че като дете е поднасял цветя на паметника на Левски, играл е в двора на църквата, гледал е Балкана.

Проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева, Снимка: БЛИЦ
„ Разбира се избрахме това място и поради плеядата българи, които са се родили тук, като стартираме от Васил Левски и продължим към всички други имена. Ние желаеме обединяване, само че не приказваме за парии или политици, а обединяване на всички български жители. Това е посланието, с което стартираме предизборната си акция. Както е споделил Левски: „ По-добре да си кажем един на различен кривиците, само че най-после въпреки всичко дружно да тръгнем към това да построим нова България “.

Нашият народ е показвал доста пъти, че може да бъде единен, ние сме хора индивидуалисти, само че като народ съумяваме единствено дружно, единствено когато сме обединени, когато има някаква обща цел, към която всички се стремим.

Предизборната ни акция ще бъде положителна, ще покажем на хората позитивното, ще покажем общата визия, за която приказваме, тези в действителност значими тематики, към които има публичен консенсус. Никой от българските жители няма да каже, че не се интересува от това да има господство на закона, да има качествено обучение, да има налично обучение, не виждам за какво тогава политиците в Народното събрание да не одобряват дневния ред на хората “, сподели проф. Герджиков пред БЛИЦ.

След това дружно с претендента за вицепрезидент и членове и симпатизанти на подкрепящата го коалиция ГЕРБ-СДС, проф. Герджиков сервира цветя на паметника на Апостола на свободата.

Проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева, Снимка: БЛИЦ
Кандидат-президентската двойка се срещна с жители на Карлово в цялостния салон на локалното читалище. Народният славей Валя Балканска откри събитието, а заместник-председателят на Съюз на демократичните сили и кмет на Карлово доктор Емил Кабаиванов приказва за сигурността, която би трябвало да има страната при устойчиво ръководство и мощно обединяване, с цел да може битката за просперираща страна да стане факт.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Оператор: Любомир БАКЪРДЖИЕВ, БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР