Кандидатът за президент на САЩ от демократите Джо Байдън заяви

...
Кандидатът за президент на САЩ от демократите Джо Байдън заяви
Коментари Харесай

Байдън скочи на Тръмп, отвлича вминание с лъжи за вота по пощата

Кандидатът за президент на Съединени американски щати от демократите Джо Байдън съобщи в понеделник, че президентът Доналд Тръмп лъже по отношение на гласуването по пощата , с цел да отвлича вниманието от личните си неуспехи, откакто предходната седмица Тръмп допусна, че това може да бъде причина за закъснение на изборите, съобщи " Ройтерс ".

Тръмп в четвъртък разгласи, че няма да се доверява на резултати от избори, включващи гласоподаване по пощата - мярка, която мнозина наблюдаващи считат за сериозна по време на продължаващия пандемия от ковид.

Той допусна, че гласуването на 3 ноември може да бъде отсрочено, концепция неотложно отхвърлена от демократите и неговите сътрудници републиканци в Конгреса.
 Изборите в Съединени американски щати остават на 3-ти ноември
Изборите в Съединени американски щати остават на 3-ти ноември 

Това обявиха от Белия дом

Изказвайки се по време на събитие за набиране на средства в понеделник, Байдън съобщи, че има вяра, че Тръмп ще направи всичко по силите си, с цел да разгласи тези избори са лъжливи.

Щабът на Тръмп не е коментирал.

Съединените щати търпят коронавирусна пандемия, която е лишила повече от 155 000 живота - най-вече в света - осакатяваща криза, подбудена от експлоадирането и национални митинги против полицейско принуждение и расизъм.

Без доказателства Тръмп неведнъж твърди, че увеличението на гласуването по пощата ще бъде изпълнено с машинация, забележки, които задълбочиха опасенията на демократите, че той ще откаже да одобри резултата от изборите, в случай че загуби.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР