Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов се обърна към

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов се обърна към
Коментари Харесай

309 клуба подкрепиха Бербо, искат през март да бутнат Боби от трона в БФС

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов се обърна към футболната общност посредством обществените мрежи. Той съобщи, че до през вчерашния ден са събрани 309 заявления от клубове, тъй че Конгресът през март месец следващата година да бъде избирателен.

Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед добави, че към момента има боязън в част от клубовете от актуалното управление на футболния съюз.

Ето какво написа Бербатов:

" Към футболната общност в България - Конгресът на БФС през март 2022 година ще бъде избирателен!

309 са декларациите, събрани до 20 декември 2021 година за това Конгресът на БФС през март 2022 година да бъде избирателен и да премине по съответен дневен ред. Промяната в управлението на футболния съюз идва и е неизбежна. Продължаваме да работим и броят на декларациите ще бъде още по-голям. Работим по Устава на БФС и по закона.

Знаем и за писмата, които БФС събира посредством зоналните ръководители. Писма, които нямат никаква юридическа стойност. Огромен брой от клубовете в страната се поучаваха с нас какво да вършат. Истината е, че страха от това по какъв начин БФС ще реагира по отношение на инакомислещите към момента го има. Клубовете се тормозят, че може да стартира чистка и изключване на клубове, подкрепили " Промяната” и нашия екип. На всички казахме да подписват тези писма - че нямат отношение към правата им по отношение на постоянния конгрес, че там ще могат да сменят управлението на футболната централа. Сега от БФС ще извадят 300-400 от тези писма и ще се опитат да ги показват като директна поддръжка за тях. Клубовете обаче няма да им повярват, тъй като знаят, че зад тези писма не стои същинска поддръжка, а единствено финтиране на апарата на БФС. Нека в централата в Бояна си живеят с тази илюзия, в случай че изобщо й имат вяра. На конгреса ще се сблъскат с реалноста.

(Р)Еволюцията идва! "

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР