Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов обяви

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов обяви
Коментари Харесай

ФУТБОЛНА БОМБА: Нови избори за шеф на БФС на 18 март! Бербатов се хвали с подписите на 309 клуба

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов разгласи във Facebook, че идният конгрес на футболната централа през март ще бъде избирателен. Бившият нападател на ЦСКА, Тотнъм и Манчестър Юнайтед разкри, че до през вчерашния ден е събрал заявления от 309 клуба. Ето какво написа Бербатов в обществената мрежа:

" Към футболната общност в България - Конгресът на БФС през март 2022 година ще бъде избирателен!

309 са декларациите, събрани до 20 декември 2021 година за това Конгресът на БФС през март 2022 година да бъде избирателен и да премине по съответен дневен ред. Промяната в управлението на футболния съюз идва и е неизбежна. Продължаваме да работим и броят на декларациите ще бъде още по-голям. Работим по Устава на БФС и по закона. Знаем и за писмата, които БФС събира посредством зоналните ръководители.

Писма, които нямат никаква юридическа стойност. Огромен брой от клубовете в страната се поучаваха с нас какво да вършат. Истината е, че страха от това по какъв начин БФС ще реагира по отношение на инакомислещите към момента го има. Клубовете се тормозят, че може да стартира чистка и изключване на клубове, подкрепили “Промяната” и нашия екип.

На всички казахме да подписват тези писма - че нямат отношение към правата им по отношение на постоянния конгрес, че там ще могат да сменят управлението на футболната централа. Сега от БФС ще извадят 300-400 от тези писма и ще се опитат да ги показват като директна поддръжка за тях.

Клубовете обаче няма да им повярват, тъй като знаят, че зад тези писма не стои същинска поддръжка, а единствено финтиране на апарата на БФС. Нека в централата в Бояна си живеят с тази илюзия, в случай че изобщо й имат вяра. На конгреса ще се сблъскат с действителността. (Р)Еволюцията идва! "

Справка сподели, че право на глас на 18 март ще имат 670 клуба. Което значи, че 224 подписа са задоволителни, с цел да може на 18 март да се избира президент на БФС с съответен дневен ред. А броя 309 клуба подкрепили декларацията и идеята на екипа на Бербатов, на процедура демонстрира, че изборът е съдбоносен......
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР