Кандидатът за президент Лозан Панов поиска дебат с конкурентите си

...
Кандидатът за президент Лозан Панов поиска дебат с конкурентите си
Коментари Харесай

Лозан Панов поиска дебат с конкурентите си за „Дондуков” 2

Кандидатът за президент Лозан Панов изиска спор с съперниците си за „ Дондуков” 2. В предаването „ На фокус с Лора Крумова” Панов попита: „ Какво значи акция без спор? Нормално е това да се случи, с цел да може всеки, който гласоподава, да открои разликите в хората в тази кампания”, сподели той.

Според него би трябвало да има и диспути сред политическите обединения за техните позиции.

Относно определяното му от социолози четвърто място на изборите, той съпостави тези изследвания с хороскоп на астролозите. „ Бих се отнасял по-предпазливо”, сподели Панов.

Той разяснява и завръщането на Делян Пеевски в политиката. „ Важното за мен е да чуя възгледите му за правосъдната промяна, какво мисли за завладяването на институциите, дали не е позволил политически неточности в държанието си”, сподели Панов.

„ Загрижените за хората партии изисква да споделят посред си”, сподели още Панов.

Той има вяра, че ще е на втори тур на президентския избор, само че въпреки всичко в случай че не е, би подкрепил претендента, който не е подсилен от Движение за права и свободи.

„ Искам спор. Г-н Радев дава къси отговори на въпроси на публицисти, само че не влиза в спор, нито с мен, нито с който и да е различен. Искам да видя тези хора очи в очи”, сподели Панов.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР