Кандидатът за Нобелова награда ще се забавлява с проститутки в

...
Кандидатът за Нобелова награда ще се забавлява с проститутки в
Коментари Харесай

Най-известният френски писател Мишел Уелбек ще се вихри в порно-филм

Кандидатът за Нобелова премия ще се забавлява с проститутки в Амстердам
Организатор на секс-екшъна била брачната половинка - китайка на паметния книжовник

Шейсет и шест годишният занаятчия на перото и перверзник продължава да предизвика

Прочутият френски публицист Мишел Уелбек, който рецензията в Съединените щати дефинира освен за най-великия актуален книжовник на Франция, само че и на цяла Европа, ще играе основната роля в парещ порно-филм. По особено шейсет и шест годишният занаятчия на перото ще вихри останалата му вирилност в секс оргии в Амстердам, където партньорки ще му бъдат защити локални проститутки. Лентата е продуцирана от известната с екстравагантните си късометражни порно-видеоматериали нидерландска компания KIRAC /Keeping It Real Art Critics/. Премиерата на екранните полови напъни на Уелбек ще бъде на 11 март в “Северната Венеция ”, а по-късно двайсетминутната късометражка ще бъде пусната за всенародно гледане по интернет-канала на KIRAC.

Както означиха медиите във Франция, изявата на всепризнатия паметен стихотворец, публицист и мъдрец е единствено следващата изява на непрекъснатия му блян да предизвика и да изправя на тестване отношението на сънародниците си към него. Като концепцията за филмовата секс-авантюра на Мишел Уелбек била на неговата млада съпруга-китайка Цянюм Лизис Ли, за която се дами през 2021 година Според първичния план на дамата скандалната лента трябвало да бъде снимана в Мароко, където Цюнюм била провела първокласен тим от жрици на любовта от разнообразни народности. Проектът обаче бил осуетен заради заканите към писателя от радикални ислямисти, недолюбващи го поради изцепките му в някои произведения против мюсюлманската вяра. Тогава фамилията пратило имейл до KIRAC с желанията си за скандална кино секс-авантюра на писателя и от Нидерландия дали отговор незабавно: “Нека Мишел да идва незабавно! Имаме най-малко десетина млади и хубави проститутки, които желаят да ги гушне освен пред камерата! ”

Мишел Уелбек е създател на преведените в целия свят известни романи “Подчинение ”, “Елементарни частици ”, “Серотонин ”, “Унищожение ” и други Носител е на доста награди за литература, измежду които влиятелния парижки приз “Гонкур ”, като предходната година той бе претендент за Нобелова премия за литература, само че журито избра по-възрастната му сънародничка Ани Ерно. Макар и да е наследник на върли комунисти и да го е отгледала бащината му баба, която също е отявлена комунистка и чието моминско име Уелбек, роденият като Мишел Томас публицист взема за псевдоним, съгласно литературната рецензия той е поддръжник на консервативния немски философ-метафизик Артур Шопенхауер. Завършва с отличие прочут парижки колеж, по-късно се дипломира като агроном, а първите му изяви на литературното занятие са със стихове, поради които получава и премия. Женен е два пъти, като от първата си брачна половинка има наследник Етиен.

Мишел Уелбек постоянно се е отнасял с почитание към жриците на любовта, с които продължава да релаксира понякога. Журналисти и всякакви други създатели постоянно цитират неговата известна фраза: “Аз намирам проституцията за положително нещо. Освен това тя напълно не е зле платена като поминък... ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР